Het plan

Wonen op deze prachtlocatie wordt mogelijk door de transformatie van een voormalig kantoorgebouw. Het gebouw wordt volledig getransformeerd en krijgt een geheel andere uitstraling. Zo ontstaat een modern woongebouw met een klassieke uitstraling die past in deze omgeving. Parkeren kan in de eigen garage onder het gebouw.

Jonge professionals, ondernemers met een pied-a-terre, stellen die weer terugkeren naar de stad. Het Van Vollenhovenkwartier trekt een gevarieerde community van stedelingen met een liefde voor Rotterdam. 

Citylofts
Comfortabel, licht, modern en strak afgewerkt. De ruim 200 citylofts zijn het ideale rustpunt in het bruisende Rotterdamse stadsleven. De lofts variëren van 40 m2 tot 115 m2 en zijn compleet uitgerust. Door hun vorm en indeling zijn de lofts ruimtelijk en ze hebben bijna allemaal een (Frans) balkon of terras. De verkoopprijzen variëren van € 185.000,- tot € 395.000,-. Berging, parkeerplaats en afbouwpakket zijn optioneel. Prognose oplevering: 4e kwartaal 2018. Volop keuze dus, kies de loft die past bij hoe jij wilt leven.